BYZANTINE BLUE

BYZANTINE BLUE je firma koju čini tim profesionalaca. U mogućnosti smo da pružimo kompletane usluge vezane za marketing servis. Naše osnovne delatnosti su digitalna štampa velikog formata, brendiranje vozila, izrada svetlećih reklama, reklamnih tabli i montaža.

Pored toga što radimo sve vrste reklama u mogućnosti smo da osmislimo, dizajniramo i uradimo nešto novo, nešto što ste vi osmislili, a drugačije je od postojećih stereotipa. Posedujemo digitalnu štampu velikih formata sublimatik i solvent za outdoor i indoor. Najsloženije zahteve klijenata možemo uraditi po evropskim i svetskim standardima. Kadrovi i saradnike koje imamo, mašine za štampu najveće rezolucije i softverska rešenja su dovoljni da postupak od ideje do realizacije uradimo u okviru naše firme. Kratki rokovi isporuke i tačnost kao i pristup u pogledu uslova poslovanja su danas retkost.

Ova vrlina sa najboljim odnosom cene i kvaliteta proizvoda nas je munjevito izbacila u sam vrh firmi u industriji marketinga i reklama. Poslu pristupamo krajnje profesionalno sa krajnjim ciljem da doprinesemo razvijanju partnerskih odnosa u obostranom poslovnom interesu. Vaše je da nas kontaktirate i mi će mo zajednički realizovati Vaše ideje i Vaše projekte.